Trots op Tilburg!

Geen geouwehoer, maar gerechtvaardigde trots. Textielstad Tilburg is door de wol geverfd en is bezig met een ongekende transformatie. Onze stad wordt gedragen door haar inwoners en haar liefhebbers. Schouders eronder en er met z’n allen iets prachtigs van maken. Tilburgers weten van aanpakken. Vroeger al, maar nu meer dan ooit.

 

Vooral de binnenstad is volop in ontwikkeling. Honderden ondernemers storten zich er iedere dag weer met hart en ziel op hun zaak en hun omgeving. Die liefde delen ze: met klanten, met andere ondernemers, met toevallige passanten en met iedereen die het maar wil. Tilburgers werken samen en leven samen, dat geeft onze stad haar identiteit. Sinds jaar en dag in de steigers, maar zo stijgen we het hardst. Wij kijken verder. Zetten door. Proberen. Gaan soms onderuit, om even vrolijk weer op te staan. Volhouden en doorgaan. Vooral doorgaan.

De basis voor het nieuwe Tilburg is gelegd, met de binnenstad als ultiem visitekaartje van de stad. Al het mooie oude is behouden. Daarnaast verrijst nieuwbouw, nieuw ondernemerschap, nieuwe initiatieven, samen met veel nieuwe mensen die van Tilburg zijn gaan houden. Onze stad leeft, dat voel je. Loop een ronde door de deelgebieden die de binnenstad vormen en we hoeven eigenlijk niets meer te vertellen. Maar toch doen we dat, want wij zijn trots op Tilburg, met recht de meest verrassende stad van Brabant.

 

Bidbook

Tilburg centrum is een aaneenschakeling van gebieden die allen afzonderlijke kwaliteiten hebben. In totaal zijn er samen met de ondernemers acht gebiedsprofielen uitgewerkt. Samen vormen zij het verhaal van het centrum dat is gebundeld in een ‘bidbook’. Het bidbook is hier digitaal beschikbaar. Wenst u een fysiek exemplaar? Informeer dan naar de mogelijkheden bij het Ondernemersfonds.