Contact

T van Tilburg
T van Trots

Is dit het slotstuk? Eindigt het hier. Nee, allesbehalve dat. Dit is één van die verhalen waar niet genoeg inkt voor te vinden is. En iedereen draagt een steentje bij. Niet omdat je nu eenmaal een plek nodig hebt om te wonen, dus dan maar hier. Niet omdat er zo nodig brood op de plank moet komen. En al helemaal niet omdat je toch ergens een avondje uit moet. Tilburg is uniek, heeft een groot hart, is prettig gestoord en dat alles met een lekker, rauw randje. De stadsdeuren staan wagenwijd open voor iedereen die zich daarmee kan identificeren. Kom wonen, kom werken. Kom eten, kom drinken. Kom leven, kom genieten en doe het zoals jij dat wilt. Op je eigen manier, want dat is belangrijk. En durf te vragen als je het even niet zeker weet. (import-) Tilburgers staan voor elkaar klaar. Tilburg is een stad gevuld met kansen en mogelijkheden. Durf je ze te grijpen? Dan ben je al op de helft. De stad nodigt je uit, dus voel je welkom en schrijf mee aan ons prachtige verhaal. Het is slechts een kwestie van tijd voordat je begrijpt waarom wij Tilburgers zo trots zijn op alles waar we samen zo hard, maar vooral met heel veel liefde aan werken.

 

Bidbook

Tilburg centrum is een aaneenschakeling van gebieden die allen afzonderlijke kwaliteiten hebben. In totaal zijn er samen met de ondernemers acht gebiedsprofielen uitgewerkt. Samen vormen zij het verhaal van het centrum dat is gebundeld in een ‘bidbook’. Het bidbook is hier digitaal beschikbaar. Wenst u een fysiek exemplaar? Informeer dan naar de mogelijkheden bij het Ondernemersfonds.

 

Buiten de binnenstad

Tilburg is een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt. Van textielstad getransformeerd tot broedplaats voor creatieve en sociale denkers. Met transport en techniek als koplopers, en veel ruimte voor innovatieve starters en makers. Een bescheiden stad met een enorme diversiteit aan mensen, die graag en veel samenwerken. Wat zorgt voor een kettingreactie aan slimme oplossingen voor gezamenlijke uitdagingen. Daarom is Tilburg de pioniersstad voor creatieve ondernemers die willen werken aan vooruitgang en groei. Alles is hier mogelijk. Nieuwsgierig? Kijk voor alle mogelijkheden op Make it in Tilburg